OM MUSKELDETEKTIVEN

Jag som driver Muskeldetektiven AB heter Jennie Bergman och är utbildad Certifierad Massageterapeut, LPG-terapeut och Friskvårdsmassör  med utbildning inom anatomi, fysiologi, grundmedicin och käkledsbehandling. 

Intresset för kost och hälsa har alltid funnits men efter flera år av personlig muskelproblematik och eget detektivarbete blev valet så självklart!

Med förståelse för spända musklers inverkan vill jag hjälpa andra att få "ro" i musklerna.

Eftersom det kan bli lite av ett detektivarbete att hitta grundorsaken till smärta, har jag valt att kalla mig Muskeldetektiven.

Verksamheten riktar sig till privatpersoner samt företag och erbjuder olika massagebehandlingar inom friskvård och LPG som anpassas efter klientens behov.

Muskeldetektiven AB har patient- och ansvarsförsäkring.

Försäljning av produkter finns även för att stärka din hälsa, kropp och hud.
Här finns allt från träningsredskap för styrka och rehab som gummiband, foamroller och peanuts till unika hudvårdsprodukter och kosttillskott ur

LPGs produktsortiment av högsta kvalitet, för både kropp och ansikte.

Om man inte har möjlighet att hämta/köpa vara i samband med behandling så går det bra att få varorna skickade via PostNord för en kostnad på 69kr.
Mejla gärna för mer information till info@muskeldetektiven.se 

OM LPG PRODUKTER

LPG Systems är världsledande inom cellulär mekanisk stimulering och har utvecklat en unik hudvårdsserie inspirerad av Endermologie. Exklusiva och innovativa formulas med hög koncentration av det senaste av aktiva ingredienser framtagna inom bio-teknologi.

Produkterna är anpassade för användning av både kvinnor och män och har en diskret doft. Din LGP-terapeut kan ge dig råd om vilka produkter som är bäst anpassade efter dina behov.

Kroppsprodukterna och ansiktsprodukterna har bl.a. utvecklats för de tre områdena fettreducering, celluliter och anti-aging.
Alla LPGs hudvårdsprodukter innehåller unika kombinationer av aktiva ingredienser, utvecklade särskilt för att stimulera den naturliga cellaktiviteten som förhindrar åldrande. 

Eftersom varje ansikte är unikt har experterna på LPG utvecklat en hudvårdsserie med produkter för olika behov.

Om du har någon hudsjukdom, rådfråga alltid din läkare före användning.

Om LPG NutriCosmetics kosttillskottLPG Systems har utvecklat LPG NutriCosmetics som en serie kosttillskott inriktade på att öka fettförbränningen, förbättra hudens kvalitet och det allmänna välmåendet.Med en hög koncentration av naturliga ingredienser och högteknologisk formula kan du med dessa även förbättra dina resultat av LPG-behandlingarna!Rekommenderas ej till barn, ungdomar, gravida eller ammande.

Är du osäker - rådfråga alltid din läkare.

OM LPG BEHANDLING

LPG Endermologie är en mekanisk djup bindvävsmassage.

Massagen utförs med hjälp av en maskin som med motoriserande rullar och vacuumsug masserar hela kroppen. Med mekanisk bindvävsmassage ökar blodcirkulationen i kroppen. Behandlingen sätter även igång lymfcirkulationen vilket medför att slaggprodukter, toxiner och överflödig vätska lättare kan föras ut ur kroppen.

Svullnader i kroppen minskar och kroppen får ny energi. Behandlingen stimulerar hudens kollagen och elastin och ger en uppstramande effekt vilket kan ses som förebyggande för celluliter.

LPG används även för terapeutiska och medicinska ändamål samt inom sport och fitness.
LPG-tekniken är icke-agressiv, non-invasiv och utan bieffekter.

Behandlingsområden

 • Kroppsskulptering
 • Återställa hudens elasticitet
 • Minska Stelhet vid eventuell förtätad bindväv
 • Lindra muskel- och ledvärk
 • Påskynda återhämtning efter träning
 • Reducera överflödigt fett i problemområden
 • Reducera celluliter
 • Forma och lyfta rumpan
 • Forma och lyfta kroppens konturer
 • Före/efter kirurgiska ingrepp
 • Ärr


Frågor och svar om LPG Endermologie


Behandlas bara mina "problemområden”?

Man fokuserar på ”problemområdena”, men resten av kroppen behandlas också för att stimulera den allmänna cirkulationen och lymfdräneringen.

Hur länge ”håller” resultatet av LPG Endermologie?

Flera månader, ibland upp till flera år, om underhållsbehandlingen fortsätter. Ålder, livsstil, kost och hormonella betingelser påverkar naturligtvis resultatet.

Gör det ont och hur känns det efteråt?

Känslan kan liknas vid djupgående massage. De allra flesta upplever det mycket behagligt.

Behandlingen anpassas efter dig och styrkan ställs in individuellt. De flesta patienter känner sig avslappnade, lättare och ibland smidigare i kroppen och många får en energikick efteråt. Man bör dricka mycket vatten efter behandling, eftersom lymfsystemet i kroppen är stimulerat.

När ska man INTE gå på LPG-behandling?

Man bör ej genomgå LPG-behandling om man har/är i någon av följande situationer:

 • Cancer
 • Infektion
 • Inflammationsfas
 • Äter blodförtunnande medicin
 • Blodsjukdom
 • Gravid
 • Feber/ halsont

© 2021 Muskeldetektiven.se